Κυπριακά προϊόντα - Εισαγωγική τροφίμων και ποτων Ε & Π ΤΖΙΩΝΗ Ο.Ε

Αρχική προϊόντα

Η TROODOS σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της.

Η εταιρία μας  καλύπτει όλο το φάσμα αναγκών της ελληνικής αγοράς σε Κυπριακά προϊόντα - τρόφιμα και ποτά τα τελευταία 35 χρόνια.

Η συνεργασία μας με τα μεγαλύτερα και σύγχρονα εργοστάσια της Κύπρου καθώς και με παραδοσιακά εργαστήρια παραγωγής τροφίμων, μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους καταναλωτές την καλύτερη δυνατή ποιότητα και την μεγάλη ποικιλία, σε συνδυασμό με την αυθεντική κυπριακή παραδοσιακή γεύση.

Η Troodos εισαγωγική, είναι μια εταιρεία που προμηθεύει αποκλειστικά σε εταιρείες και επιχειρήσεις όλα τα κυπριακά προϊόντα της. Η βάση των πελατών της, αποτελείται από χονδρέμπορους και διανομείς τροφίμων και κρασιών, οι οποίοι διακινούν αυτά τα προϊόντα στις τοπικές αγορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πελάτες της εταιρείας είναι μεγάλες αλυσίδες supermarket,. Το βασικό κριτήριο επιλογής της Troodos είναι τόσο το υψηλό επίπεδο των προϊόντων της, όσο και η εξυπηρέτηση των πελατών της ( customer - service ).Η εταιρεία μας μετά από τα 35 χρόνια λειτουργίας της ,διακρίνεται για την ήδη μακρά παράδοση, την αξιοπιστία και την στενή συνεργασία με τους πελάτες της.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα παραδοσιακά και πατροπαράδοτα προϊόντα της Κύπρου.

E & Π Τζιωνή 

 

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μας !

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας και όσους επισκέφθηκαν το περίπτερο μας στην έκθεση FoodExpo στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo του αεροδρομίου Ελ.Βενιζέλος.

Για ακόμη μία χρονιά η επισκεψιμότητα των περιπτέρων μας  ξεπέρασε κάθε προηγούμενο , γεγονός που δείχνει ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες γνωρίζουν τα παραδοσιακά κυπριακά τρόφιμα και τα προτιμούν  για τις επιχειρήσεις τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη την οικογένεια Τζιωνή για τους συνεργάτες μας , οι οποίοι ταξίδεψαν από την Κύπρο και  μας τίμησαν με την παρουσία τους βοηθώντας μας τις ημέρες αυτές.

Στο περίπτερο μας , οι επισκέπτες μας είχαν τη ευκαιρία να δοκιμάσουν τα χαλούμια και διάφορα άλλα τυροκομικά προϊόντα της Κύπρου. Στο περίπτερο της AVGOUSTINOS FOOD INDUSTRY LTD δοκίμασαν τις ραβιόλες γεμιστές με χαλούμι καθώς και άλλα εκλεκτά εδέσματα και στο περίπτερο των THREEBAKERS LTD μπόρεσαν να δοκιμάσουν τις παραδοσιακές κούπες γεμιστές με κιμά και μανιτάρι , τα πουρέκια γεμιστά με χαλούμι και αναρή, τα γλυκά δάκτυλα των κυριών τα λαχματζιούν με κιμά και άλλα…

Ευελπιστούμε οι επαφές που πραγματοποιήθηκαν τις ημέρες της έκθεσης να καταλήξουν σε πιθανές συνεργασίες και βέβαια δίνουμε ραντεβού για του χρόνου στην επόμενη FoodExpo2020 !

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε τα προϊόντα που δοκιμάσατε στην έκθεση και για μία πιθανή μελλοντική συνεργασία μαζί σας.

Με εκτίμηση,

Οικογένεια Τζιωνή

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ:

SODAP
ΑVGOUSTINOS FOOD INDUSTRY  ΧΡΥΣΟΔΑΛΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦ.  THE TREE BAKERS
ARTOZYM ΓΕΝ. ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ