Κυπριακά προϊόντα - Εισαγωγική τροφίμων και ποτων Ε & Π ΤΖΙΩΝΗ Ο.Ε

Αρχική προϊόντα

Η TROODOS σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της.

Η εταιρία μας  καλύπτει όλο το φάσμα αναγκών της ελληνικής αγοράς σε Κυπριακά προϊόντα - τρόφιμα και ποτά τα τελευταία 35 χρόνια.

Η συνεργασία μας με τα μεγαλύτερα και σύγχρονα εργοστάσια της Κύπρου καθώς και με παραδοσιακά εργαστήρια παραγωγής τροφίμων, μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους καταναλωτές την καλύτερη δυνατή ποιότητα και την μεγάλη ποικιλία, σε συνδυασμό με την αυθεντική κυπριακή παραδοσιακή γεύση.

Η Troodos εισαγωγική, είναι μια εταιρεία που προμηθεύει αποκλειστικά σε εταιρείες και επιχειρήσεις όλα τα κυπριακά προϊόντα της. Η βάση των πελατών της, αποτελείται από χονδρέμπορους και διανομείς τροφίμων και κρασιών, οι οποίοι διακινούν αυτά τα προϊόντα στις τοπικές αγορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πελάτες της εταιρείας είναι μεγάλες αλυσίδες supermarket,. Το βασικό κριτήριο επιλογής της Troodos είναι τόσο το υψηλό επίπεδο των προϊόντων της, όσο και η εξυπηρέτηση των πελατών της ( customer - service ).Η εταιρεία μας μετά από τα 35 χρόνια λειτουργίας της ,διακρίνεται για την ήδη μακρά παράδοση, την αξιοπιστία και την στενή συνεργασία με τους πελάτες της.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα παραδοσιακά και πατροπαράδοτα προϊόντα της Κύπρου.

E & Π Τζιωνή 

 

 

 

 

Η TROODOS Ε. & Π. ΤΖΙΩΝΗ Ο.Ε. λαμβάνει μέρος στην έκθεση FoodExpo 2023 , η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Μαρτίου 2023 στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo του διεθνή αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος. Σας περιμένουμε στο κυπριακό περίπτερο μαζί με τους συνεργάτες μας (AVGOUSTINOS FOOD INDUSTRY , A.ARMEFTIS CO) για να σας γνωρίσουμε από κοντά και να δοκιμάσετε τα αυθεντικά παραδοσιακά προϊόντα της Κύπρου!     

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ:

SODAP
ΑVGOUSTINOS FOOD INDUSTRY  ΧΡΥΣΟΔΑΛΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦ.  THE TREE BAKERS
ARTOZYM ΓΕΝ. ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ