Κυπριακά προϊόντα - Εισαγωγική τροφίμων και ποτων Ε & Π ΤΖΙΩΝΗ Ο.Ε

Αρχική προϊόντα

Η TROODOS σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της.

Η εταιρία μας  καλύπτει όλο το φάσμα αναγκών της ελληνικής αγοράς σε Κυπριακά προϊόντα - τρόφιμα και ποτά τα τελευταία 35 χρόνια.

Η συνεργασία μας με τα μεγαλύτερα και σύγχρονα εργοστάσια της Κύπρου καθώς και με παραδοσιακά εργαστήρια παραγωγής τροφίμων, μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους καταναλωτές την καλύτερη δυνατή ποιότητα και την μεγάλη ποικιλία, σε συνδυασμό με την αυθεντική κυπριακή παραδοσιακή γεύση.

Η Troodos εισαγωγική, είναι μια εταιρεία που προμηθεύει αποκλειστικά σε εταιρείες και επιχειρήσεις όλα τα κυπριακά προϊόντα της. Η βάση των πελατών της, αποτελείται από χονδρέμπορους και διανομείς τροφίμων και κρασιών, οι οποίοι διακινούν αυτά τα προϊόντα στις τοπικές αγορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πελάτες της εταιρείας είναι μεγάλες αλυσίδες supermarket,. Το βασικό κριτήριο επιλογής της Troodos είναι τόσο το υψηλό επίπεδο των προϊόντων της, όσο και η εξυπηρέτηση των πελατών της ( customer - service ).Η εταιρεία μας μετά από τα 35 χρόνια λειτουργίας της ,διακρίνεται για την ήδη μακρά παράδοση, την αξιοπιστία και την στενή συνεργασία με τους πελάτες της.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα παραδοσιακά και πατροπαράδοτα προϊόντα της Κύπρου.

E & Π Τζιωνή 

 

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μας !

Σας ευχαριστούμε πολύ που επισκεφθήκατε το κυπριακό περίπτερο μας στην έκθεση FoodExpo 2017 , η οποία πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο  Metropolitan του αεροδρομίου Ελ.Βενιζέλος στις 18-19-20 Μαρτίου 2017 . Η επισκεψιμότητα στο περίπτερό μας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και όλοι έφευγαν ενθουσιασμένοι καθώς είχαν δοκιμάσει τους κυπριακούς μεζέδες που προσφέραμε ως γευστική δοκιμή . Εκπροσωπήθηκαν στο περίπτερο μας οι εξής εταιρίες από την Κύπρο : οι THREE BAKERS με τις κούπες γεμιστές με κιμά , τα πουρέκια με χαλούμι (αλμυρά)και με αναρή (γλυκά) , τις πίτες της σάτζιης με μέλι , τα ΄δάκτυλα κυριών’ (γλυκά) καθώς και τα φαλάφελ. Η βιομηχανία κατεψυγμένων τροφίμων AVGOUSTINOS με τις κυπριακές ραβιόλες με χαλούμι , τα χαλουμοπιτάκια φούρνου , τους  χαλουμοκεφτέδες και τις σεφταλιές . Η γαλακτοβιομηχανία PITTAS με το χαλούμι (σε επαγγελματική συσκευασία , ώριμο και παραδοσιακό)  την αναρή (φρέσκια και ξηρή) και τον τραχανά. Οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία επίσης να δοκιμάσουν τα εκλεκτά κρασιά του οινοποιείου Καμαντέρενα της SODAP από κυπριακές ποικιλίες σταφυλιών (όπως ξυνιστέρι) , commandaria και zivania.

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε τα προϊόντα που δοκιμάσατε στην έκθεση και για μία πιθανή μελλοντική συνεργασία μαζί σας.

Με εκτίμηση,

Οικογένεια Τζιωνή

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ:

ΡΙΤΤΑS DAIRY INDUSTRIES SODAP
ΑVGOUSTINOS FOOD INDUSTRY  ΧΡΥΣΟΔΑΛΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦ.  THE TREE BAKERS
ARTOZYM ΓΕΝ. ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ