Ομελέτα με χαλλούμι
6 αυγά
2 κουταλιές γάλα
1 ποτήρι χαλλούμι τριμμένο
μαιντανό ψιλοκομμένο
5-6 κουταλιές καλαμπόκι στραγγισμένο (από ένα κουτί κονσέρβας 340 γρ)
πιπέρι
2 κουταλιές λάδι
2 κουταλάκια μαργαρίνη
Χτυπάτε με το πιρούνι τα αυγά μαζί με το γάλα. Προσθέτετε το τυρί, το μαιντανό, το καλαμπόκι και το πιπέρι και ανακατεύετε.
Ζεσταίνετε σε μεγάλο τηγάνι το λάδι μαζί με τη μαργαρίνη. Κατόπιν ρίχνετε το μίγμα των αυγών και το ψήνετε μέχρι να ξανθίνει από κάτω. Ανακινείτε τις άκρες με σπάτουλα για να περάσει απο κάτω το άψητο αυγό.
Τη διπλώνετε και τη σερβίρετε.