Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μας

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας και όσους επισκέφθηκαν το περίπτερο μας στην έκθεση FoodExpo , η οποία πραγματοποιήθηκε από το Σάββατο 10 έως Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo του αεροδρομίου Ελ.Βενιζέλος. Για ακόμη μία χρονιά η επισκεψιμότητα των περιπτέρων μας  ξεπέρασε κάθε προηγούμενο , γεγονός που δείχνει ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες γνωρίζουν τα παραδοσιακά κυπριακά τρόφιμα και τα προτιμούν  για τις επιχειρήσεις τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη την οικογένεια Τζιωνή για τους συνεργάτες μας , οι οποίοι ταξίδεψαν από την Κύπρο και  μας τίμησαν με την παρουσία τους βοηθώντας μας τις ημέρες αυτές.

Στο περίπτερο της γαλακτοβιομηχανίας PITTAS DAIRY INDUSTRIES LTD , οι επισκέπτες μας είχαν τη ευκαιρία να δοκιμάσουν τα χαλούμια και διάφορα άλλα τυροκομικά προϊόντα της Κύπρου. Στο περίπτερο της AVGOUSTINOS FOOD INDUSTRY LTD δοκίμασαν τις ραβιόλες γεμιστές με χαλούμι καθώς και άλλα εκλεκτά εδέσματα και στο περίπτερο των THREEBAKERS LTD μπόρεσαν να δοκιμάσουν τις παραδοσιακές κούπες γεμιστές με κιμά και μανιτάρι , τα πουρέκια γεμιστά με χαλούμι και αναρή, τα γλυκά δάκτυλα των κυριών τα λαχματζιούν με κιμά και άλλα…

Ευελπιστούμε οι επαφές που πραγματοποιήθηκαν τις ημέρες της έκθεσης να καταλήξουν σε πιθανές συνεργασίες και βέβαια δίνουμε ραντεβού για του χρόνου στην επόμενη FoodExpo2019 !

 

 

  

 

 

 

 

 

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε τα προϊόντα που δοκιμάσατε στην έκθεση και για μία πιθανή μελλοντική συνεργασία μαζί σας.